Om webshopen

- Veterinärbesöket Shop -


16 juni är det premiär för webshopen!

Det vill jag fira med ett premiärerbjudande med 10 % rabatt på hela köpet till och med 6 juli.


Eftersom jag är ute och jobbar som veterinär hela dagarna, kommer jag initialt att skicka paketen en dag i veckan. Får jag stor efterfrågan kanske jag anställer en person att hjälpa mig, så kan leveranser ske oftare :-)


Jag kommer också hålla ett litet lager så att inget blir för gammalt - jag vill se först vad som går mest åt innan jag utökar lagret,

men det är snabba leveranstider från mina leverantörer, så räkna med att du får vad du beställer inom tiden ändå, eventuellt några dagars längre tid. Jag meddelar er isåfall via mail.

Beställ gärna min fina kanvaskasse med Veterinärbesöketloggan, alla pengar för dessa skänker jag till Barncancerfonden som ligger mig personligt varmt om hjärtat. Hjälp till att bidra!

Och du, tack för att du besöker min shop, meddela gärna alla du känner!

Det betyder mycket för oss egenföretagare.


Veterinärbesöket Shop - bakgrund


Veterinärbesökets webshop kom till eftersom jag har försäljningsprodukter med vid mina veterinärbesök, för att öka servicen. Till exempel har jag med lämpligt schampo till hunden som kliar, lämpligt öronrens till hunden med öroninflammation, bra insektsrepellerande medel till hästen, kattferomoner till stressade katten och mycket mer. Egentligen inte konstigare än att alla veterinärkliniker också säljer veterinärvårdsprodukter i väntrummet eller i egna klinikbundna butiker.


Jag började med att visa vilka produkter jag har i lager i ett Instagramkonto, som heter veterinarbesoket_shop (parallellt med Veterinärbesökets egna Insta-konto, som ni väl inte har missat? :-) På veterinarbesoket_shop finns numera bara en bråkdel av alla produkter, jag kommer  fylla på fler efterhand, men se det som liten reklamkanal för nya och aktuella produkter och paket.


Efterhand började djurägare efterfråga mina produkter och undra om jag kunde skicka dem, därför kändes webshopen som ett naturligt nästa steg.


Nu kan jag erbjuda bra produkter till alla som äger häst, hund och katt eller varför inte ge som present till någon eller köpa till dig själv? I shopen finns många produkter som passar i den egna sjukvårdslådan också.


Fokus i min webshop kommer vara veterinärvårdsprodukter som jag vet är bra, och olika paket som jag satt ihop till bättre priser. Se själv!

Det går bra att fylla på paketen när någon produkt förbrukats genom att köpa dem i "lösvikt" i shopen.


Saknar ni något? Skriv till mig! info@veterinarbesoket.se


Vänliga hälsningar, Christine Levring,

leg.veterinär Veterinärbesöket AB


Veterinärbesöket Webshop